Connect with us

Entertainment

Verisure lanserer TV-reklamekampanje: Vil sette søkelys på sikkerhet

Published

on

Verisure lanserer TV-reklamekampanje: Vil sette søkelys på sikkerhet

Pressemelding –

Verisure, Norges ledende alarmselskap, er stolte av å kunngjøre lanseringen av vår første TV-reklamekampanje siden før pandemien. Den markerer et viktig skritt i vår innsats for å øke bevisstheten om viktigheten av sikkerhet i norske hjem.

Økt bevissthet om sikkerhet

I en tid hvor trygghet og sikkerhet er viktigere enn noensinne lanserer Verisure TV-reklame for å nå ut til et bredere publikum. Målet med kampanjen er å sette søkelys på hvor essensielt det er å beskytte hjemmet og sine kjære mot mulige farer som brann, innbrudd og akutte nødssituasjoner.

– Det er utrolig viktig å føle seg trygg i sitt eget hjem. Gjennom denne kampanjen ønsker vi å formidle viktigheten av sikkerhet, og vise hvordan Verisure kan bidra til å skape en tryggere hverdag for norske familier, sier administrerende direktør i Verisure Norge, Anders Boger.

Norges ledende alarmselskap

Verisure har i over 35 år vært en pioner innen sikkerhetsteknologi, og er i dag alarmselskapet i Norge med flest kunder. Med avanserte løsninger som inkluderer innbruddsalarmer, brannalarmer og SOS-alarm tilknyttet døgnbemannet alarmsentral, tilbyr Verisure en helhetlig beskyttelse som gir kundene trygghet døgnet rundt.

Vår nye TV-reklamekampanje vil fremheve disse innovasjonene og vise hvordan våre tjenester enkelt kan innlemmes i norske hjem.

– Verisure har lenge vært fremtredende på digitale flater, og det vil vi også fortsette med fremover. Samtidig viser undersøkelser at rundt 60% av befolkningen over 35 år ser på lineær-TV hver dag. Da er det også naturlig for oss å fremme sikkerhetsbudskap der, forteller markedsdirektør i Verisure Norge, Erlend Sagatun Nilsen.

Starter i august

Den nye reklamekampanjen vil bli sendt på Discovery Norge sine TV-kanaler i Norge fra og med august, og skal i første omgang vare ut året. Reklamen viser hvordan Verisure sine systemer kan være avgjørende for å avverge mulige nødssituasjoner, og hvordan alarmsystemet kan sørge for en helhetlig sikring i hverdagen – et konsept Verisure kaller for «Triple Protection».

Seerne vil få et innblikk i hvordan Verisure jobber, fra øyeblikket en alarm utløses til vår raske respons med å sende vektere og varsle nødetater.

En felles innsats for et tryggere samfunn

Denne kampanjen er ikke bare et skritt fremover for Verisure, men også et bidrag til samfunnet. Ved å øke bevisstheten om sikkerhet, håper vi å inspirere flere til å ta aktive valg for å beskytte sine hjem.

For mer informasjon om Verisure og vår nye TV-reklamekampanje, besøk vår hjemmeside på verisure.no eller kontakt:

Silje Ramm
Pressekontakt og Head of Legal
984 45 792
silje.ramm@verisure.no

Continue Reading