Connect with us

Entertainment

Taylor Swift tar med kjæresten på scenen under London-showet, Entertainment News – Digiter

Published

on

Taylor Swift tar med kjæresten på scenen under London-showet, Entertainment News – Digiter

Taylor Swift tok med seg kjæresten Travis Kelce på scenen for å utføre en rutine med henne under et show i London.

Popstjernen spilte sin tredje spillejobb på Londons Wembley Stadium søndag kveld (23. juni) da han imponerte fansen ved å hente ut den morgendraktkledde fotballspilleren til å delta i en sketsj mens han sang sin hit The Smallest Man Who Ever Experienced under som hun lot som hun besvime og ble båret opp på en sofa av partneren.

Taylor blåste deretter mannen hennes et kyss på vei ut. Det er første gang paret har delt scene sammen, selv om Travis har vært en fast supporter blant publikum på show på The Eras-turneen hans.

Han ga også et nikk til Travis ved å endre teksten til sangen hans Karma for å referere til NFL-laget hans, Kansas City Chiefs, og sang: «Karma er gutten fra Chiefs, som kommer rett hjem til meg.»

Travis dukket også opp på Taylors sosiale medier-kontoer for første gang i helgen, da han ble sett posere for en selfie med sangeren og Storbritannias prins William, samt kongefamiliens to små sønner, prins George og prinsesse Charlotte.

Den 34 år gamle popstjernen ble først koblet til sportsmannen i september 2023 da hun ble sett på en av kampene hans for Kansas City Chiefs, men innrømmet senere at de allerede var et par da verden fant ut om romantikken deres.

Han sa til magasinet Time: «Det hele startet da Travis bedårende slo meg på podcasten hans, som jeg trodde var jævla metall.

«Vi begynte å date rett etter det. Så vi brukte faktisk mye tid som ingen visste om, noe jeg er takknemlig for, fordi vi ble kjent med hverandre.

«Da jeg gikk til den første kampen, var vi et par. Jeg tror noen tror de så vår første date på den kampen? Vi ville aldri vært psykotiske nok til å arrangere en første date.»

Taylor ble først sett på en av Travis» kamper i september i fjor. Hun ble sett på å heie på ham da Kansas City Chiefs spilte mot Chicago Bears på Arrowhead Stadium.

Blank Space-stjernen la til at hun er glad for å bli sett på spill fordi å være i et forhold betyr at de støtter hverandre.

Hun forklarte: «Når du sier at et forhold er offentlig, betyr det at jeg kommer til å se ham gjøre det han elsker, vi kommer til å dukke opp for hverandre, det er andre mennesker og vi bryr oss ikke.

«Det motsatte er at du må gjøre en ekstrem innsats for å sikre at ingen vet at du ser noen. Og vi er bare stolte av hverandre.»

LES OGSÅ: Dave Grohl frykter «Taylor Swifts vrede» etter å ha gravd på The Eras-turneen

Continue Reading