Connect with us

Shopping

Siste nytt fra bryllupet til prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett

Published

on

Siste nytt fra bryllupet til prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett

Ginen som er laget til Märtha Louise og Durek Verretts bryllup, ble stanset på grunn av ulovlig monogram-bruk, men kunne selges igjen med svart teip. Salget har ikke vært overveldende, ifølge Vinmonopolets tall. Foto: Martin Solhaug Standal / NTB

En drøy uke før lørdagens bryllup i Geiranger var det solgt under 1000 liter av Märtha Louise og Durek Verrets omdiskuterte bryllupsgin.

Tall som Dagbladet har hentet inn fra Vinmonopolet, viser at det en god uke før bryllupsdagen var solgt 986 liter av prinsesseginen, eller rundt 1400 flasker.

I juli ble det kjent at Vinmonopolet stanset salget av ginen som er produsert til bryllupet, fordi den kunne være ulovlig. Vinmonopolet konkluderte med at etiketten med monogrammet var i strid med reklameforbudet.

Ginen ble imidlertid tilgjengelig igjen etter at grossisten endret etiketten. Salgstallene for Vinmonopolet viser imidlertid at bryllupsginen er solgt langt mindre enn den mest solgte ginen i perioden mai til nå. Det er i den samme perioden solgt 17.000 flasker av bestselgeren i kategorien.

Bare 15 prosent av Polets butikker har tatt inn prinsesseginen. I de andre butikkene må man bestille den gjennom det såkalte bestillingsutvalget.

Continue Reading