Connect with us

Gambling

Premier League Tips Uke 7 – Brian McClair på panelet

Published

on

Premier League Tips Uke 7 – Brian McClair på panelet




Artikkel av

Sist oppdatert: 

Premier League Tips Uke 7 - Brian McClair på panelet


Brian McClairs Premier League Tips

Gjennom hele sesongen vil Manchester United- og Celtic-legenden Brian McClair gi sine tips for hver Premier League-kamp.

I løpet av fire sesonger i Celtic spilte McClair 204 kamper i alle konkurranser og scoret 126 mål. Han sikret seg den skotske Premier League og den skotske FA-cupen, og ble toppscorer for Hoops fire ganger. Hans imponerende målstatistikk fanget raskt oppmerksomheten til klubber sør for grensen, og i 1987 ble McClair Alex Fergusons første signering i Manchester United. I løpet av sine 11 år på Old Trafford vant han fire Premier League-titler, to FA-cuper og Cupvinnercupen i Europa.


Betovo Sports

Etablert 2024


Kun 18+. Brukervilkår gjelder

Brian blir med i panelet for Premier League-sesongen 2024/25 og vil gi sine ekspertvurderinger med resultat-tips for alle kampene. Panelet vil også undersøke de beste fotball betting sider for å finne de beste oddsene dersom tipsene hans går inn.

Se ham diskutere kampene nedenfor og følg med på hvordan Brian og panelet presterer hver uke denne sesongen.

Crystal Palace Vs Liverpool, lørdag, 13:30

Selhurst Park er vert for helgens første Premier League-kamp når Crystal Palace, som kjemper i bunnen av tabellen, møter et formsterkt Liverpool. Begge lagene har mye å spille for. Palace er desperate etter poeng, da de ligger faretruende nær nedrykkssonen, mens Liverpool vil prøve å opprettholde sin imponerende sesongstart og styrke sin posisjon på toppen av tabellen.

Med begge lagene i ulik form lover dette å bli en spennende kamp.

Brian sier: “Palace har bare vunnet én av sine siste 14 Premier League-kamper mot Liverpool og har sluppet inn flere mål mot dem enn mot noen andre motstandere – hele 69 mål. Mo Salah har scoret i Liverpools siste tre bortekamper og vil prøve å gjøre det fire på rad for andre gang i Liverpool-karrieren sin. Jeg tror det blir mål i denne kampen, men dessverre for hjemmefansen tror jeg de vil gå imot Palace.”

Brian McClairs Panel Tips 1: Crystal Palace 1-3 Liverpool – 9.5 hos Betovo


Betovo Sports

Etablert 2024


Kun 18+. Brukervilkår gjelder

Man City Vs Fulham, lørdag, 16:00

Manchester City prøver å holde følge i toppen av tabellen, og ligger på andreplass med 14 poeng fra seks kamper etter å ha vunnet fire og spilt uavgjort i sine to siste kamper. Til tross for en solid start, er det spørsmål om hvordan de vil tilpasse seg etter et stort tap på midtbanen da Rodri pådro seg en alvorlig kneskade som vil holde ham ute resten av sesongen.

Besøkende Fulham ligger på sjetteplass med 11 poeng fra seks kamper, og Marco Silvas lag har hatt en utmerket start på sesongen. De vil stille seg optimistiske med tanke på sjansene for en europeisk plass denne sesongen.

Brian sier: “Man må innrømme at de siste to kampene til City mot Arsenal og Newcastle ikke har vært de letteste for dem. Fulham er ubeseiret i sine siste fem kamper, etter å ha startet sesongen med et nederlag på Old Trafford, og fikk en flott seier borte mot Forest forrige uke. Dessverre for dem er City ubeseiret i sine siste 16 møter i denne kampen og vil prøve å bli det fjerde laget til å gå 50+ hjemmekamper uten tap, noe jeg tror de vil klare.”

Brian McClairs Panel Tips2: Man City 3-0 Fulham – 7.5 hos Betovo

Aston Villa Vs Man Utd, søndag, 15:00

Aston Villa er vertskap for Manchester United på Villa Park i søndagens store Premier League-oppgjør, og begge lagene vil være ivrige etter å slå tilbake og sikre det som kan bli en avgjørende seier. Villas to kampers seiersrekke i ligaen ble brutt forrige uke da de spilte 2-2 mot Ipswich Town, før de sikret en sensasjonell 1-0 hjemmeseier over Bayern München i Champions League onsdag.

Samtidig sliter Manchester United etter å ha lidd et 3-0 hjemmetap mot Tottenham, noe som utvidet deres seiersløse rekke til tre kamper i alle konkurranser.

Brian sier: “Denne kampen har alt som tyder på at det bør bli en hjemmeseier, men Manchester Uniteds rekord mot Villa er ganske eksepsjonell. De vant begge kampene i dette oppgjøret forrige sesong, og jeg går mot oddsen og satser på en borteseier her. Jeg vet at United bare har scoret fem mål totalt denne sesongen i Premier League, men jeg tror de vil score et par for å sikre poengene.”

Brian McClairs Panel Tips 3: Aston Villa 1-2 Man Utd – 7.5 hos Betovo


Betovo Sports

Etablert 2024


Kun 18+. Brukervilkår gjelder

Brian McClairs fulstendige Premier League-tips for uke 7

Lørdag 13:30
Crystal Palace 1-3 Liverpool

Lørdag 16:00
Arsenal 3-0 Southampton
Brentford 2-0 Wolves
Leicester 1-1 Bournemouth
Man City 3-0 Fulham
West Ham 2-1 Ipswich

Lørdag 18:30
Everton 2-2 Newcastle

Søndag 15:00
Aston Villa 1-2 Man Utd
Chelsea 3-1 Nottingham Forest

Søndag 17:30
Brighton 1-2 Tottenham

Continue Reading