Connect with us

Entertainment

Media Business 2024-2028

Published

on

Media Business 2024-2028

Aldri før har vi hatt et mer spennende og mangfoldig program på vår store mediekonferanse!

30. oktober på «Media Business 2024-2028» samler vi alt fra Nordens mektigste medieeiere til landets ledende komikere for å dykke dypt inn i fremtiden for medier, kapital og teknologi. Er du nysgjerrig på hvordan kunstig intelligens, medieeierskap, humor og forretningsmodeller kommer til å forme mediebransjen? 

Da bør du ikke gå glipp av «Media Business 2024-2028: The Struggle for Capital, Content and Cognitive Computing». Dette blir en dag full av innsikt, debatt og nettverksmuligheter som kan endre måten du både tenker på medieindustrien og driver medieselskap fremover.  

 

💡 Veksten i den nordiske medie- og underholdningsindustrien de neste fem årene (2024-2028) med Eivind Nilsen og Øystein Blåka Sandvik, PwC.

💼 Big tech-dominansen på verdens aksjemarkeder – hva skjer med strømmegigantene og KI-selskapene? med Joachim Bernhardsen, Nordea.

🗞️ Debatt: Medieeierskap og børsflukt – er stiftelser redningen for mediehusene? med Kjersti Løken Stavrum fra Stiftelsen Tinius, Øyvind Foros fra NHH og Michael Boye Aller fra Aller-konsernet.  

📈 Nordiske medieselskaper som kommersielt bærekraftige med Jonas Aarsnes, Boston Consulting Group.

🎭 Humorkrigen: Hvem vant humorkrigen – her er komikernes dom med Christina Rezk Resar i NRK, Martin Jøndahl i VGTV, Rasmus Øyen i TV 2,  Morten Ramm, Gaute Berg Næss og Else Kåss Furuseth.

🤖 KEYNOTE: Hvordan kan AI forme mediebransjen de neste 5-15 årene? med David Caswell, tidligere BBC-topp og grunnlegger av StoryFlow.

Dette er bare noen av høydepunktene fra konferansen «Media Business 2024-2028: The Struggle for Capital, Content and Cognitive Computing». Få med deg alt fra humorens rolle på norske TV-kanaler til debatten om fremtidens medieeierskap, og lær hvordan teknologiske og økonomiske krefter vil forme fremtiden for medieindustrien. Etter det faglige programmet inviterer vi deg til nettverksbygging og lunsj påTheatercafeen. 

I etterkant av fjorårets konferanse mottok vi svært gode tilbakemeldinger fra deltakerne som ga en totalscore på 5,2 av 6, og hvor samtlige som svarte på undersøkelsen anbefalte konferansen videre! 🤝
Velkommen til en aktuell, inspirerende og lærerik konferanse 30. oktober fra klokken 09-13 på Hotel Continental!

__

Early bird! 

Meld deg på innen 30. september og få 10 prosent rabatt. Benytt rabattkode “MB1024” ved påmelding.

Grupperabatt!
3-4 deltakere: 

Benytt rabattkode “MB1524” ved påmelding av flere deltakere for å få 15 prosent rabatt.
5 eller flere:
Benytt rabattkode “MB2024” ved påmelding av flere deltakere for å få 20 prosent rabatt.Ordinærpris: 4000,- eks. mva. Spørsmål? Send en e-post til event@kampanje.com.

Continue Reading