Connect with us

Entertainment

James Bond-skuespilleren Roger Moores grav skal ha blitt utsatt for hærverk, Entertainment News – Digiter

Published

on

James Bond-skuespilleren Roger Moores grav skal ha blitt utsatt for hærverk, Entertainment News – Digiter

Roger Moores grav skal ha blitt utsatt for hærverk.

En James Bond-fan besøkte forrige uke Cimetiere de Monaco, en intim og eksklusiv kirkegård i La Colle, Monaco, og prøvde å finne gravstedet til den sene 007-skuespilleren ved å se etter det store familievåpenet som markerte gravsteinen.

Imidlertid rapporterer TMZ at mannen fant graven bare for å oppdage at skjoldet som representerer stjernens familie «har blitt ranet.»

Fansen var «like deler sjokkert» og sint over at noen ville gjøre noe sånt, mens lokale myndigheter – og selve kirkegården – skal ikke ha hatt noen anelse om at den tilsynelatende forbrytelsen hadde funnet sted.

Begge parter sier til avisen at ingen har «anmeldt hærverket» før nå.

Roger døde i 2017 i en alder av 89 og huskes med glede av Bond-fans etter å ha tatt på seg den ikoniske rollen som Sean Connery.

Han spilte Ian Flemings fiktive spion i syv filmer, og startet med Live and Let Die i 1973, før han dukket opp som 007 for siste gang i 1985s A View To A Kill, hvoretter Timothy Dalton spilte karakteren.

Andre skuespillere som har spilt rollen inkluderer George Lazenby, Pierce Brosnan og Daniel Craig, som forlot franchisen etter at hans versjon av Bond ble drept i No Time To Die.

Produsentene er nå på jakt etter den neste stjernen til å ta på seg rollen, med slike som Aaron Taylor-Johnson, Taron Egerton, Tom Hardy, Henry Cavill og flere knyttet til rollen.

Rogers sønn Geoffrey, også kjent som Jaffa, kritiserte tidligere den «latterlige» ideen om en amerikansk skuespiller som spiller Bond.

På spørsmål om rollen kan spilles av en amerikaner, sa Jaffa til Express.co.uk: «Jeg mener, det er mye talent der ute, men det må være engelsk.

«Det er latterlig å tro at Bond er amerikansk.

«Du vet, selv om han har en upåklagelig aksent, må han være britisk. Det er en engelsk franchise. Det er smørkaram, røde telefonkiosker og «His Majesty the King».»

LES OGSÅ: «Sad, shameful, pitiful, hateful»: Late Grave of Beyond-sanger Wong Ka Kui vandalisert av ungdom

Continue Reading