Connect with us

Tech

Hansen implementerer kundeinformasjonssystem for Area Nett AS, Norge | Business Wire

Published

on

Hansen implementerer kundeinformasjonssystem for Area Nett AS, Norge | Business Wire

Hansen Technologies Ltd (ASX:HSN), ledende global leverandør av programvare og tjenester til energi- og kommunikasjonsindustrien, har gleden av å kunngjøre fornyet samarbeid med Area Nett AS, for det markedstilpassede KIS systemet Hansen CIS.

Area er netteier i Nord-Norge og sikrer strømforsyning til Gamvik, Lebesby, Karasjok, Måsøy, Nordkapp, Porsanger og deler av Hammerfest. Hansens samarbeid med Area daterer seg tilbake til 2006. I 2016 ble imidlertid Area medlem av innkjøpssamarbeidet med Nettalliansen, noe som resulterte i at Area midlertidig byttet til en annen KIS-løsning på slutten av 2022. Med denne nye avtalen slutter Area seg til den etablerte kundebasen Hansen har i Norge og i øvrige markeder.

Area vil få tilgang til den nyeste skybaserte funksjonaliteten tilgjengelig, levert som SaaS, og optimalisert for mer effektiv operasjonell drift. Avtalen inkluderer også tilgang til og bruk av det nye brukergrensesnittet Hansen CIS og den nye selvbetjeningsplattformen for sluttbrukere.

«Area Nett er fornøyd med valg av Hansen som en viktig teknologipartner innenfor KIS området, og å ta i bruk den nyeste funksjonaliteten for netteiere.» sier Ingar Hermansen, Avdelingsleder Nettkunde, Area Nett AS.

«Vi er stolte av vårt langvarige forhold til Area, og denne avtalen er viktig for Hansen, da den signaliserer vår intensjon om å utvide vår markedsandel innenfor netteierområdet i Norge. Å levere en rekke nye, avanserte funksjoner som en standardisert SaaS-modell, sikrer at både netteiere og kraftleverandører sømløst kan utnytte en moderne tilnærming til kundeengasjement», sier Baard Eilertsen, Kundedirektør i EMEA, Hansen.

Styret gir fullmakt til denne kunngjøringen.

Om Hansen Technologies

Hansen Technologies (ASX: HSN) er en ledende global leverandør av programvare og tjenester til energi-, vann- og kommunikasjonsindustrien. Med sin prisbelønte programvareportefølje betjener Hansen kunder i over 80 land, og hjelper dem med å skape, selge og levere nye produkter og tjenester, administrere og analysere kundedata og kontrollere kritiske inntektsstyrings- og kundestøtteprosesser.

For mer informasjon om Hansen, vennligst besøk www.hansencx.com.

Se kildeversjon på businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20240905093018/no/

Continue Reading