Connect with us

Fashion

Eton åpner sin første outlet-butikk i Norge

Published

on

Eton åpner sin første outlet-butikk i Norge

– Vi er stolte av å kunne ønske Eton, en ledende global merkevare innen skjorter og tilbehør til menn, velkommen til Oslo Fashion Outlet – og med det styrke herre-segmentet ytterligere.

Det sier senterleder Lars Pedersen ved Oslo Fashion Outlet, i en pressemelding.

Eton er en svensk merkevare som er kjent for skjorter som kombinerer svensk design og italiensk finesse. Selskapet ble grunnlagt i 1928, og har de siste årene utvidet sortimentet til å inkludere flere herreplagg og tilbehør.

– Dette reflekterer vårt fokus på å være en premium outlet-destinasjon, hvor kun de beste merkene får plass. Oslo Fashion Outlet har ingen tomme lokaler, men når Eton ønsket å åpne en butikk, stod de først i kø. Interessen fra våre kunder har vært enorm, sier Pedersen i samme pressemelding.

Ifølge meldingen er Eton tilgjengelig i over 50 markeder verden over, og den nye butikken på Oslo Fashion Outlet er merkets sjette outlet-butikk globalt. Norge er et veldig viktig marked for merket.

– Det betyr mye for Eton å åpne butikk på Oslo Fashion Outlet. VIA Outlets har gjort en fantastisk jobb med senteret, slik at det holder et nivå som Eton ønsker å være en del av. Vi selger et premium produkt, og da er det viktig at senteret vi blir en del av har samme tankegang, sier Global Retail Sales Manager Jakob Lundén i Eton.

Torsdag 5. september åpnet Eton dørene til sin nye butikk, som er nærmere 50 kvadratmeter stor.

Continue Reading