Connect with us

Entertainment

Dette er journalistene som skal lage kristne TV-nyheter

Published

on

Dette er journalistene som skal lage kristne TV-nyheter

TV12-nyhetene, som er Bedehuskanalens nye storsatsing på daglige TV-nyheter, går på lufta 2. september. Disse to vil du møte som nyhetsankere og reportere.

ANNONSE


I Oslo er det Linn Myhr som vil være stasjonert som Bedehuskanalens nye TV-reproter. Linn kjenner du sikkert fra før, hvis du har fulgt nyhetene på Verdinytt – og Kristen Media Norges TV-sendinger en stund.

I Bergen er Johnny Myhr-Hansen, som har lang fartstid som journalist.

– Et stjernelag

– Dette begeistrer meg virkelig. Her starter Bedehuskanalens nyhetssending med et virkelig stjernelag, sier Verdinytt-redaktør Tor-Bjørn Nordgaard etter å ha sett nyhetsinnslaget om de nye TV-reportertene, i Live med venner tirsdag kveld.

– Jeg har jobbet sammen med både Johnny, Linn og Bjarte før, og vet at dette er mennesker som er hel ved. Det er også mennesker som har sans for hva som er viktig å formidle. Vi i Verdinytt applauderer og gleder oss, sier Nordgaard.

Videoinnslaget øverst på siden her er laget av Bjarte Ystebø, redaktør for TV12-nyhetene og leder av Kristen Media Norge.

ANNONSE

Annonse


Egen TV-journalist i Israel

Han har en master fra universitetet i Tel Aviv og har jobbet på Israels ambassade i Oslo. Nå venter helt nye utfordringer for Lauritz Udjus, som allerede er på plass i Jerusalem

– Generelt har jeg et veldig brennende hjerte for Israel. Jeg har alltid vært veldig for israelerne og jødene, på bakgrunn av min kristne tro. Da jeg studerte i Tel Aviv fikk jeg en dypere innsikt og fakta – som har blitt veldig trosstyrkende for meg. Og ikke minst, etter 7. oktober, har jeg hatt lyst til å kunne bidra – i Israel, sier Lauritz Udjus til Verdinytt.

Se et eget, langt TV-intervju med ham her.

Abonnement

Vil du ha tilgang til ALT innhold på Verdinytt? Bestill ditt abonnement her.

ANNONSE

Annonse


Oppmuntret, utfordret, utrustet

Vil du ha gratis nyhetsbrev fra Verdinytt? Vi sender det til deg på e-post flere ganger i uka. Bli påminnet, oppmuntret, utfordret og utrustet! Meld deg på her.

Kommenter denne artikkelen

Continue Reading