Connect with us

Gambling

Ballon d’Or Odds: Hvem blir årets vinner i 2024?

Published

on

Ballon d’Or Odds: Hvem blir årets vinner i 2024?




Artikkel av

Sist oppdatert: 

Ballon d'Or Odds: Hvem blir årets vinner i 2024?

© PA


Den 30-manns store listen for Ballon d’Or er kunngjort, og seks engelske landslagsspillere er med i kampen om den mest prestisjefylte individuelle prisen i verdensfotballen. Jude Bellingham, Harry Kane, Phil Foden, Bukayo Saka, Declan Rice og Cole Palmer er alle nominert til å bli kåret til verdens beste spiller for 2023/24-sesongen.

For første gang siden 2003 er verken Lionel Messi eller Cristiano Ronaldo på listen, så det blir et nytt navn på trofeet som deles ut på Théâtre du Châtelet i Paris 28. oktober.

Real Madrid-spissen Vinicius Junior leder fortsatt an på de beste bettingsidene, men Rodri er ikke langt bak etter at prestasjonene hans bidro til at Spania sikret sin fjerde EM-tittel.

Bellingham var Vinicius Jrs største konkurrent etter å ha hjulpet Real Madrid til sin 15. europeiske cup- og Champions League-tittel i juni, men et tap i EM-finalen mot Spania har ført til at han har falt bak de to hovedkandidatene.


CashWin Sports

Etablert 2023


Kun 18+. Brukervilkår gjelder

Til tross for Brasils exit i kvartfinalen i Copa America, har britiske bookmakere fortsatt Vinicius Jr som odds-favoritt til å vinne den prestisjefylte prisen som Messi sikret for åttende gang i 2023.

Hvilken spiller vil vinne den prestisjefylte prisen neste måned? Gambling.com ser nærmere på de viktigste kandidatene og deres Ballon d’Or-odds.

Ballon d’Or 2024 Odds

Spiller

Odds

Bookmaker

Vinicius Jr 1.40 Cashwin
Rodri 2.85 Goldenbet
Jude Bellingham 21 Cashwin
Dani Carvajal 26 Emirbet
Lamine Yamal 41 Emirbet
Kylian Mbappe 41 Emirbet
Erling Haaland 41 Emirbet
Lautaro Martinez 51 Emirbet
Toni Kroos 80 Goldenbet
Nico Williams 100 Cashwin
Phil Foden 145 Goldenbet
Harry Kane 151 Emirbet

Vinicius Junior fortsatt i tet

Vinicius Jr var favoritten med 1.53 odds til å vinne Ballon d’Or 2024 etter å ha scoret Real Madrids andre mål i 2-0-seieren mot Dortmund i Champions League-finalen på Wembley i juni.

Til tross for en skuffende Copa America-turnering med Brasil, har oddsen for den 24-årige spissen knapt endret seg, med 1.40 i odds.

Wingen var i Bellinghams skygge gjennom mesteparten av sesongen, og hadde 26.00 i odds tilbake i april. Men han leder fortsatt markedet på nye bettingsider på grunn av sine prestasjoner for Real Madrid.


Kun 18+. Brukervilkår gjelder

Ballon D’Or-betting: Rodri forblir andre favoritt

Rodri minnet alle om sin evne til å score viktige mål da han utlignet for Spania i 4-1-seieren over Georgia i EM 2024s åttedelsfinale.

Den spanske stjernen hadde 10.00 i odds før finalen, og selv om han spilte bare 45 minutter mot England, ble han kåret til turneringens beste spiller da Spania ble europamestere.

Den 28-årige midtbanespilleren hadde også en suksessrik sesong med Manchester City, hvor han spilte en avgjørende rolle i klubbens fjerde strake Premier League-tittel.

Som følge av denne suksessen kan Rodri støttes til 2.85 hos Goldenbet for å vinne Ballon d’Or.


Golden Bet Sports

Etablert 2022


Kun 18+. Brukervilkår gjelder

Bellingham sakker akterut

Jude Bellingham (21.00) scoret to av Englands tre første mål i EM 2024, inkludert et spektakulært brassespark i siste sekund av åttedelsfinalen mot Slovakia.

England vant 2-1, og etter kampen ble Bellingham spurt hvem som skriver manuset hans. Han svarte: “Jeg gjør det selv.”

Bellingham hjalp England til finalen i EM, men det ble ingen eventyrlig avslutning da Spania fortjent vant 2-1.

Den 21-årige spilleren, som også ble kåret til Champions League sin unge spiller for sesongen, scoret 23 mål på 42 kamper for Real Madrid forrige sesong, og hjalp Carlo Ancelottis lag til La Liga-tittelen, 10 poeng foran rivalene Barcelona.

Carvajal klatrer på markedet

For fire måneder siden ville det vært vanskelig å finne Dani Carvajals navn på Ballon d’Or-markedet.

Men etter å ha scoret åpningsmålet i Champions League-finalen mot Borussia Dortmund og hjulpet Spania til EM-seier i 2024, har backen blitt en del av samtalen.

Forsvarsspillere vinner sjelden denne prestisjefylte prisen, men med odds på 26.00 er Carvajal en outsider å holde øye med.


Bet365 Sports

Etablert 2001


New Customers only. Bet £10* & Get £30* in Free Bets. Sign up, deposit between £5* and £10* to your account and bet365 will give you three times that value in Free Bets when you place qualifying bets to the same value and they are settled. Free Bets are paid as Bet Credits. Min odds/bet and payment method exclusions apply. Returns exclude Bet Credits stake. Registration Required. T&Cs, time limits & exclusions apply.

Yamal må kanskje vente på Ballon d’Or

Med sine 17 år har Lamine Yamal en lys fremtid foran seg, som kanskje inkluderer flere Ballon d’Or-titler. Han er dog favoritt til å vinne Kopa-trofeet, som deles ut til den beste unge spilleren i verden.

Yamal, som scoret fem mål for Barcelona forrige sesong, satte inn utligningsmålet for Spania i deres 2024-semifinaleseier mot Frankrike og har odds på 41.00 for å vinne årets Ballon d’Or.

Mbappés Ballon d’Or-odds svekkes

Kylian Mbappe er nå langt ned på rangstigen i kampen om Ballon d’Or, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor.

Champions League var det ultimate målet for ham med PSG, men et 2-0-tap sammenlagt mot Borussia Dortmund i semifinalen avsluttet deres sjanser til europeisk suksess.

Mbappe har allerede vunnet VM med Frankrike, men den triumfen var bare nok til å gi ham Kopa Trophy i 2018. Hadde Frankrike slått Argentina i finalen i 2022, ville han sannsynligvis ha vunnet Ballon d’Or foran Messi.

Den franske spissen er nå Real Madrid-spiller, noe som vil øke Mbappés sjanser til å vinne fremtidige Ballon d’Or-titler.

Mbappe kan spilles til 41.00 for årets Ballon d’Or på fotball bettingsider.

Ballon D’Or-odds: Martinez kommer inn i bildet

Lautaro Martinez scoret vinnermålet i Copa America da Argentina løftet trofeet for 16. gang, noe som er en ny rekord, i juli. Inter Milan-spissen satte inn et seiersmål mot Colombia i ekstraomgangene, som sikret laget tittelen igjen.

Martinez vant også Gullstøvelen som toppscorer i turneringen med fem mål, så det har vært et eksepsjonelt år for spissen. På hjemmebane var Martinez også i storform som Serie As mestscorende spiller med 26 mål, noe som bidro til at Inter Milan vant Scudettoen for 20. gang.

Etter å ha vunnet både internasjonale og nasjonale trofeer forrige sesong, er det forståelig at Martinez anses som en outsider med 51.00 i odds.


Kun 18+. Brukervilkår gjelder

Haaland Ballon d’Or odds

Erling Haaland regnes av de fleste som den mest fryktinngytende fotballspilleren på planeten. Han er en dødelig avslutter, kan lede angrepet alene og er et mareritt for forsvarsspillere. Han har aldri vunnet Ballon d’Or og har heller aldri vært i nærheten av å vinne Kopa Trophy.

Det er noen grunner til dette. For det første er det nesten sikkert at han aldri vil oppnå den internasjonale suksessen som Messi, Ronaldo og tidligere vinnere som Fabio Cannavaro og Luis Figo har hatt i sine karrierer.

Haaland kommer nok dessverre aldri til å vinne et VM, EM eller Nations League med Norge.

Erling Haaland hair

Den andre grunnen er at han spiller for Manchester City. Stemmegivningen fra 100 journalister (redusert fra 170) fokuserer vanligvis mer på kontinentet. City blir ikke sett på med blide øyne ellers i Europa, hovedsakelig på grunn av deres økonomiske muskler.

Haaland, som scoret Citys første ligamål for sesongen i deres 2-0-seier mot Chelsea, vant trippelen i 2022/23-sesongen, men vant likevel ikke prisen i 2023 fordi Messi vant VM.

Etter å ha tapt mot Real Madrid i kvartfinalen i Champions League og mot Manchester United i FA-cupfinalen, har Haalands odds falt til 41.

Haalands City-lagkamerat Phil Foden har 145 i odds etter å ha vunnet Premier League og hjulpet England til EM-finalen 2024.


CashWin Sports

Etablert 2023


Kun 18+. Brukervilkår gjelder

Kroos svekket etter Tysklands exit

Toni Kroos avsluttet sin klubbkarriere på Wembley da han hjalp Real Madrid med å slå Dortmund i finalen i Champions League. Det var hans sjette seier i denne turneringen, og han har trukket seg tilbake som en av de mest dekorerte spillerne i europeisk fotball.

Dette gjorde at midtbanespilleren ble tredjefavoritt med 10.00 i odds på bettingsider, men etter Tysklands kvartfinaletap mot Spania i EM 2024, har oddsen hans svekket seg.

Den 34 år gamle spilleren har nå 80 i odds for å vinne prisen.


RTBet Sports

Etablert 2024


Kun 18+. Brukervilkår gjelder

Williams har wow-faktor

Nico Williams har kommet inn i samtalen takket være en rekke imponerende prestasjoner i EM 2024.

Athletic Bilbao-vingen scoret to mål i turneringen og ble kåret til banens beste i finalen, hvor han scoret åpningsmålet mot England.

Tidligere hadde Williams scoret og levert en målgivende pasning i 4-1-seieren i gruppespillet mot Georgia, samtidig som han oppnådde en pasningssikkerhet på 100 % – den første spilleren som oppnådde dette i turneringen.

Etter en utmerket turnering var det ingen overraskelse at Williams var priset til 29.00 i Ballon d’Or-oddsene, men siden kunngjøringen har oddsen hans svekket seg til 100.


BetMGM UK Sports

Etablert 2023


New customers only. 7 days to place qualifying bet of £10+ at 1/1 (2.0) to receive 4 x Free Bets: x1 £10 Football, x1 £10 Acca, x 1 £10 BetBuilder, x1 £10 Horse Racing. 7 day expiry. Stake not returned. 18+. Exclusions Apply. T&Cs apply.

Englands EM ga Kane et håp

Akkurat da vi begynte å avskrive Harry Kanes sjanser til å vinne Ballon d’Or, dukket han opp med en avgjørende straffe for England i semifinalen mot Nederland. Kane hadde fortsatt mye arbeid foran seg for å tette gapet til markedslederne, men etter å ha tapt mot Spania i finalen i EM 2024, er sjansene hans til å vinne prisen nå små.

Det var beundringsverdig at Kane ble i Tottenham så lenge som han gjorde, men stemmegivningen for Ballon d’Or har tidligere sterkt favorisert troféer, og gjør det fortsatt i stor grad. Nå i Bayern München, gikk Kane (151.00) glipp av Bundesliga-tittelen i sin debutsesong og var minutter unna å nå finalen i Champions League. Han ble imidlertid tatt ut på turneringens beste XI.

Til tross for utfordringer i kampen om tittelen, dominerte Kane på scoringsfronten, og han har 151.00 i odds hos Emirbet for å vinne den viktigste individuelle prisen. Han kom aldri inn blant de tre beste i Ballon d’Or-avstemningene mens han var i Spurs, men med 44 mål på 45 kamper for Bayern München forrige sesong, kan han ha et håp i 2024.


Author Image


Artikkel av

Sist oppdatert: 

Continue Reading