Connect with us

Entertainment

Anmeldt av TV-profil for scooter-tyveri

Published

on

Anmeldt av TV-profil for scooter-tyveri

Fredag ble det kjent at kronprinsesse Mette-Marits (51) sønn, Marius Borg Høiby (27), også etterforskes for et tyveri av en scooter.

Kronprins Haakon møtte pressen i Stavanger mandag, hvor han igjen kalte Høiby-saken «alvorlig». Samtidig nektet han å svare om bildene den tyske tabloidavisa Bild har publisert. Video: NTB
Vis mer

Søndag meldte Nettavisen at scooteren tilhører en norsk TV-profil, og at det var vedkommende som anmeldte Borg Høiby for tyveriet.

Scooteren ble etterlyst av politiet 1. august, bare dager før 27 år gamle Borg Høiby ble pågrepet for å ha utøvd vold mot en kvinne i 20-åra, skriver Nettavisen.

Dagbladet er også kjent med at en scooter, tilhørende den aktuelle TV-profilen, ble etterlyst av politiet denne dagen.

Dagbladet har vært i kontakt med vedkommendes management, som ikke har noen kommentar til saken.

POLITIET OPPDATERER: Siktelsen mot kronprinsessens sønn, Marius Borg Høiby, er utvidet til også å omfatte trusler. Programleder: Anabelle Bruun
Vis mer

Avregistrert og anmeldt

Den norske TV-profilen har medvirket i flere programmer på ulike TV-kanaler. Vedkommende har også flere titalls tusen følgere på sosiale medier.

Det var i 2023 den stjålne scooteren ble registrert på TV-profilen.

Scooteren ble registrert for første gang i 2017, ifølge offentlige registre.

Scooteren ble avregistrert 6. august, samme dag som Se og Hør avslørte at Marius Borg Høiby hadde blitt pågrepet og satt i glattcelle.

7. august ble tyveriet registrert hos Oslo politidistrikt, ifølge Nettavisen.

KNIV I VEGGEN: Politiet svarer om bilder fra leiligheten hvor Marius Borg Høiby er siktet for kroppskrenkelse og skadeverk, og som ble publisert i Se og Hør tirsdag 13. august. Video: Se og Hør
Vis mer

– Ikke mulig å kommentere

I en pressemelding fredag opplyste politiet at de har utvidet siktelsen mot Borg Høiby til også å omfatte trusler.

Det skjer på bakgrunn av telefonsamtaler mellom 27-åringen og den fornærmede kvinnen i 20-åra, som Borg Høiby har erkjent å ha utøvd vold mot, 4. august. Hva slags trusler det er snakk om, og hvem de er rettet mot, er foreløpig ikke kjent.

De opplyste også at 27-åringen ble anmeldt for et scootertyveri tre dager etter voldshendelsen på Frogner fant sted.

– Borg Høiby ble 7. august 2024 anmeldt for brukstyveri av en scooter. Saken etterforskes som ulovlig besittelse av løsøre, sa politiinspektør Henriette Taxt Røstadli, i pressemeldingen.

Prinsesse Märthas forlovede Durek Verrett er aktiv med flere videoer på Tiktok. Men noen av dem har han fjernet etter de har gått viralt. Video: Tiktok/@shamandurek. Reporter: Marte Nyløkken Helseth.
Vis mer

Borg Høiby er ikke siktet for dette forholdet.

Dagbladet har vært i kontakt med Borg Høibys forsvarer, advokat Øyvind Bratlien, som viser til uttalelsen han ga til Nettavisen.

– Som forsvarer for Høiby er det ikke mulig eller riktig av meg å kommentere enhver ny påstand eller opplysning i media. Vi kommer tidligst til å kommentere noe mer når politiet tar de nye formelle skrittene i saken, men ikke før Høiby er avhørt av politiet, skrev Bratlien i en melding til Nettavisen.

Continue Reading