Connect with us

Entertainment

En ny høst fra Flekkerøy Media – 16 nye programmer klare – TV Visjon Norge

Published

on

En ny høst fra Flekkerøy Media – 16 nye programmer klare – TV Visjon Norge

Flekkerøy Media ligger ikke på latsiden. Det er på 14. året denne flotte kristne media-bedriften rett utenfor Kristiansand sender på TV Visjon Norge. De driftige medarbeiderne har ikke trappet ned på aktiviteten.

 

I år produserer Flekkerøy Media for fire kristne TV-kanaler. TV Visjon Norge er altså den ene. Og Rita Aasen er stadig i førersetet med planlegging og ansvar for gjennomføring. I de tre første programmene nå i høst skal «I Pottemakerens hus» handle om Trygve Bjerkrheim, den kjente norske teologen og forfatteren, først og fremst kjent for sine mange kjente kristne sanger. Han skrev tusenvis av dikt og sanger, blant annet «Det er makt i de foldede hender» og «Han tek ikkje glansen av livet». Bjerkrheim døde i 2001, men hans verk lever videre. Hans person står sentralt i de tre første programmene både i ord og toner.
Flekkerøy Media produserer sine programmer i Flekkerøy Bedehus. For fire år siden, da mediabedriften rundet 10 år laget TV Visjon Norge et eget program i serien «Kjemper i Guds rike» med undertittelen «De trofaste på Flekkerøy».
PS: Programmet kan du se på tvvision.no under DOCU.

 

Også ny start for «Lys fra Bibelen»
Fra 29. september starter også 11 nye programmer i serien «Lys fra Bibelen. I det første programmet møter vi Oddvar Søvik, deretter Arvid Hunemo og Aud Karin Ringvold.
-Vi står på, sier Rita Aasen, – vi har ingen flere medarbeidere, men langt flere forbedere, ca 250 personer. Og ikke bare fra Norge, her er også personer fra USA, Sverige og Danmark, sier hun.
Ca 220 av disse har ønsket å være med på rulleteksten av programmene.
Rita Aasen forteller at de rett og slett har bedt til Vår Herre om å få flere forbedere.
-Det åndelige trykket blir større. Vi trenger beskyttelse. Og vi har vært så beriket med å få flere forbedere, sier Rita Aasen som poengterer viktigheten av å få være med å spre evangeliet om Jesus.

 

Dette er tidspunktene
PS: # Ny sesong med «Pottemakerens Hus» starter mandag 16.september kl. 19.30. Repriser tirsdager kl. 14 og onsdager kl. 23.
# Ny sesong også med «Lys fra Bibelen» med start 29. september kl. 13 og med reprise onsdager kl. 15 og fredager kl. 05.

Continue Reading