Connect with us

Fashion

Eton åpner sin første outletbutikk i Norge – og har valgt Oslo Fashion Outlet som destinasjon!

Published

on

Eton åpner sin første outletbutikk i Norge – og har valgt Oslo Fashion Outlet som destinasjon!

Pressemelding –

– Vi er stolte av å kunne ønske Eton, en ledende global merkevare innen skjorter og tilbehør til menn, velkommen til Oslo Fashion Outlet – og med det styrke herresegmentet ytterligere, sier Lars Pedersen, senterleder ved Oslo Fashion Outlet.

– Dette reflekterer vårt fokus på å være en premium outlet-destinasjon, hvor kun de beste merkene får plass. Oslo Fashion Outlet har ingen tomme lokaler, men når Eton ønsket å åpne en butikk, stod de først i kø. Interessen fra våre kunder har vært enorm, og Eton er allerede en stor favoritt blant den kresne, velkledde mannen.

Plagg som varer lenge

Torsdag 5. september åpnet Eton dørene til sin nye butikk på Oslo Fashion Outlet. Eton, grunnlagt i 1928, har i flere tiår vært synonymt med kvalitet og innovasjon. Den svenske merkevaren er kjent for sine skjorter med en perfekt kombinasjon av svensk design og italiensk finesse. De siste årene har de også utvidet sortimentet til å inkludere flere herreplagg og tilbehør, som passer til enhver anledning.

– Når man tenker på Eton, tenker man på produkter som varer lenge. Og det tror jeg er viktig for kundene, sier Jakob Lundén, Global Retail Sales Manager i Eton.

Et av merkets beste markeder

Eton er tilgjengelig i over 50 markeder verden over, og den nye butikken på Oslo Fashion Outlet er merkets sjette outlet-butikk globalt. Norge er et veldig viktig marked for merket.

– Det betyr mye for Eton å åpne butikk på Oslo Fashion Outlet. VIA Outlets har gjort en fantastisk jobb med senteret, slik at det holder et nivå som Eton ønsker å være en del av. Vi selger et premium produkt, og da er det viktig at senteret vi blir en del av har samme tankegang, sier Lundén.

Et unikt tilbud

Med denne nye butikken er Eton med på å gi norske kunder en premium opplevelse på Oslo Fashion Outlet. Butikken er nærmere 50 kvadratmeter stor, og vil tilby produkter som ikke finnes i andre butikker.

– Det er noe vi vet kundene våre vil sette stor pris på, sier Lundén.

Continue Reading